2.1.13

achteruit kijken & vooruit zien...chaos!&oscart
twee januari, de dag dat ik wakker word en terugblik op een bewogen jaar! 1 januari was slechts een vaag besef van de wisseling van de getallen...maar de tweede van de eerste in het nieuwe jaar, blik ik immer even terug... en kijk vooruit. 
er is veel gebeurd. om nu alle privé-dingen te spuien...dat zou wat vervelend worden. er waren genoeg high lights afgewisseld met wat flinke down lines. that's life. -god zij dank zijn we allen nog in goede gezondheid en wensten we elkander een heel voorspoedig nieuwjaar!-  

op creatief en kunstzinnig vlak een beetje previewen is voor mij een fundament tot innovatie. ik (chaos!) en wij (chaos! + oscart) hebben een hoop op stapel liggen. ideeën om te worden uitgewerkt; projecten te doen; samenwerken; plannen; ontwikkelen; kijken; observeren; creëren. samen en tevens los van elkaar. 

chaos! en oscart startten vorig jaar januari met de eerste -echte- gezamenlijke expo in het atelier van Kraayenzank en voor we er erg in hadden liepen onze agenda's behoorlijk vol en offerden we onze grote vakantie op aan het creëren van nieuw werk...onze trots dit jaar was toch wel de grote gezamenlijke expositie voor de internationale fotomanifestatie het noorderlicht!...
...atelier CHAOS! is vorig jaar een feit geworden en mijn blog ging de lucht in! blog c.q. uitlaatklep 

deze maand staat er veel op ons bureaublad in het mapje: CHAOS!+OSCART: RAW expo; GUP magazine; Zomerexpo; Noorderlicht...  we gaan aan het werk en hopen op een succesvol jaar...off we go! 

in atelier CHAOS! wordt gewerkt aan de voorbereidingen van een bijzondere (!) fotoshoot; een fotoselectie voor 'more magazines'; draait de naaimachine overuren; en wordt er werk geproduceerd voor een volgende expo...off I go! 

namens chaos! en oscart:
proost op een creatief, inventief, innovatief...productief jaar!


OSCART & CHAOS! poserend voor 1 van de gezamenlijke werken
foto: susan schuls