11.3.13

FANMAIL!




merlijn: 'geniaal gemaakt marcel'.
















zaterdag vonden we in onze brievenbus een pakje. een witte envelop met bubbeltjes-plastic en hierin een omhulsel van Swiss-finest-noir-extra-chocolade verpakking. deze geopend, troffen we een lederen dog-tag aan, met hierin de logo's van CHAOS! & OSCART in zilveren letters! onze eerste fanmail!

ver-van-hier, zo'n bijna vijf uren rijden, woont een fan. onze grootste fan, kan ik gerust zeggen: marcel van goethem, alias CELLEMAN. zijn passie: zilversmeden. we -oscar en ik- leerden marcel en zijn gezin (celine, ida en hanna), vijf jaren geleden kennen op een camping in dalfsen. campinglife: merlijn werd vriend van de meiden, en oscar en ik kwamen geregeld de warmte van het kacheltje in de grote de-waard-tent opzoeken bij marcel en celine. u moet weten dat wij uit principiele overweging met ons tentje op een natuurcampeerplek stonden zonder stroom en water of andere luxe voorzieningen. 
de vriendschap bleef bestaan. op afstand. want limburg en groningen, dat doe je niet zo gauw en geregeld in een dagje. 

dankzij god is er facebook en hebben wij een site + bloggen we geregeld. marcel blijft zo op de hoogte van onze projecten en happenings. en andersom ook: wij volgen zijn activiteiten. er worden geregeld prachtige ringen, armbanden en andere ontwerpen getoond. we hadden al een tijdje geen sierraad meer voorbij zien komen op facebook. wel signaleerden we onze logo-letters in zijn fb-foto's. we bleven gissen...






tot gisteren. over de post ontvingen we de zilveren letters die glansrijk pronkten in een kalfslederen hanger -vergezeld door een plan van aanpak en mooie woorden over ons werk-. iedere letter werd zorgvuldig en eigenhandig door marcel uit een zilveren plaatje gezaagd, gevijld, geschuurd...al die tijd werkte hij aan het OSCART & CHAOS!-project!  







marcel, bedankt voor jouw prachtige werk en dito woorden! we zijn er ontzettend blij mee. voorlopig hebben we het zilver een ereplaatsje gegeven op de schoot van een plastic rode beer, onder een glazen stolp, verlicht door een spot, aan het hoofd van onze lange eettafel! THANX MAN!



een ereplaats op onze tafel voor de zilveren letters...
ontwerp van CELLEMAN