19.7.12

MULTI MAN! -van het merk all in one-
soms zie ik dingen staan, waarvan ik denk: dit had ik nu liever niet zien staan! domheid op een etiket bijvoorbeeld. neem nu bovenstaand voorbeeld. zeg nou eerlijk: welke echte vent man zou voor zichzelf nu dit potje kopen? bij de kassa krijg je dan toch al een heel ongemakkelijk gevoel?! denkt u nu echt dat de jonge aantrekkelijke kassiere niet ziet wat u koopt? natuurlijk doet ze alsof ze het de normaalste zaak van de wereld vindt..maar van binnen lacht ze zich minzaam helemaal krom en doet ze verwoede pogingen om rechtop te blijven staan en achter de toonbank de correcte cijfers in te toetsen op het display van haar kassa...het zijn er maar vier en een komma: want u koopt deze multi man plus, van het merk all in one, al voor slechts 27,95! 


en vrouw: wat doet u als u zo'n potje ziet staan? gewoon laten staan toch zeker!? want, wat nu, als onaangekondigd bezoek, plots bij u in de keuken staat en hardop de tekst voorleest van het potje dat u zo snel even niet meer in het bovenste aanrechtkastje hebt kunnen drukken?! leg dat dan maar eens uit...-wel fijn als onderwerp voor een goed gesprek en het luchten van uw hart wellicht...en wordt de bagger die in de hersenpan al zo lang lag opgeslagen volledig uitgestort...-en blijkt die voorbeeldige multiman in wording  die u ooit voor ogen hielt, ineens een non-multi-zware-egoist-die-allang-de-deur-uit-had-moeten-zijn-man! 
was het al niet dat u zichzelf een natte droom kocht met de aanschaf van dit potje? immers: multi betekend letterlijk: meer dan 1, veel...probeer dan nog maar eens uit te leggen waarom u zo nodig meer-dan-1-man plus moest hebben in een potje als supplement?! pf, lastig? 

tja, op elk potje past moet een etiket, maar of het altijd in samenspraak is met de inhoud? ik geloof allang niet meer!

ALL IN ONE rot op met jullie MULTI MAN PLUS! regelrechte leugens:  jullie staan voor alles in 1, maar willen meer dan 1...ga even lekker anderen voor de gek zitten houden zeg! amen!